kroll


Kemenagan milik Bercelona..... Telah kujangkakan Barcelona akan menag malam nanti...... Hasil jaringan dari Eto pada minit ke 10 telah menbankitkan semagat juang dalam pasukan dan hasilnya barcelona menambah lagi satu gol menerusi Messi pada minit ke 70......

Semangat juang pasukan lawan jugak tidak kurang hebatnya..... Ronaldo telah membuat beberapa kali percubaan ke gawang Barcelona namun tersasar...... Siapa yang sokong Manchester United semalam mesti kecewa...... Harapan jurulatih Manchester United untuk merangkul kejuaraan buat kali ke3 jugak berkubur......

Barcelona juara pasukan pilihan aku menag........ Piala yang menjadi idaman setiap pasukan akan diterbangkan ke Spain....

Label: 0 ulasan | edit post
kroll

Pertembunggan antara dua club gergasi bola sepak..... Pasukan manakah akan membawa pulang piala kebanggaan eropah ini.......? Adakah Barcelona atau Menchester United......????

Kedua2 pasukan ini sama handal dan sama hebat...... Corak permainan antara kedua2 pasukan jugak berbaza....... Corak permainan antara Spain dan England.......

Manchester United ingin memburu kejuaraan buat kali ke3..... Adakah ianya akan berhasil dengan membawa piala eropah ke England.......???? Bercelona jugak inginkan kejayaan yang sama...... 

Pada pandagan korang pasukan manakah menjadi pilihan korang.......???? Pilihan aku adalah Bercelona............ Sama2 kita saksikan perlawan antara 2 club gergasi ini pada malam ini.........

Label: 0 ulasan | edit post
kroll

Salam kepada semua yang sudi melawat blog aku..... Sekarang ni kurang sikit update disebabkan dengan kesibukan kerja dan jugak kenduri yang bakal berlangsung pada tanggal 30 May ini...... Aku mengucapkan tahniah kepada adik aku yang baru mermulakan kehidupan sebagai seorang isteri kepada lelaki pilihan hati dia.....

Adik aku ni dah lama berkawan dengan lelaki pilihan dia sejak dari bangku sekolah lagi dan akirnya diorang telah selamat di ijab kabulkan pada petang semalam pada pukul 5.10ptg..... Disebabkan kesibukan ini la aku kurang nak update sikit... Selepas selesai semuanya aku akan update semula seperti biasa......

Disini aku ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada adikku..... Semoga Berkekalan Hingga Ke Akhir Hayat......

Label: 1 ulasan | edit post