kroll


Sistem setoran terbaru Western Digital ini secara automatik meyimpan kandugan data peribadi berharga untuk memaksimakan keselamatan data. Ciri perlindugan data berterusan berasakan RAID ini dipanggil Mirroring, menjadikan ia antara sistem setoran selamat di pasaran. Pengguna boleh meyimpan seperti foto, muzik dan video serta ia serasi kebanyakan komputer riba atau komputer dekstop.

Apabila pengguna data pd My Book Edisi Mirror ini, data mereka secara automatik akan disalin untuk perlindugan ekstra. Bukan itu sahaja, ia juga boleh digunakan sebagai peranti storan untuk sandaran ( backup ) komputer menerusi kapasiti besar sehingga 1TB dan 2TB.Rekaan GreenPower yang diperkenalkan pula memastikan kurang tenaga, sekali gus operasi lebih senyap dan sejuk serta mesra persekitaran.

Spesikasi : Kapasiti 1TB dan 2TB. Kelajuan Pemindahan Data 480MB/s. Antaramuka USB 2.0/ Sistem Storan Pemacu Berganda. Serasi Windows 2000/XP/Vista/Mac OS X 10.4/10.5. Kabel USB/ Adapter AC. Suhu Operasi 5C-35C. Jaminan 3 Tahun. Saiz 166x154x98mm/ 2.63kg. Anggaran Harga RM947 ( 1TB )/RM1,797 ( 2TB )
Label: edit post
0 Responses

Catat Ulasan